Boot huren met schipper in Rotterdam

Boot huren met schipper

Ben jij opzoek naar een zorgeloze vaartocht? Dan is een boot huren met schipper de perfecte oplossing. Vaar samen met vrienden, familie en/of collega's over de prachtige wateren in Rotterdam. Onze gezellige schippers varen jouw gasten in de gecertificeerde sloep 'Hollander', graag rond. Standaard vertrekken we vanaf de Bergse Plas aan Weissenbruchlaan en varen we een route over de Bergse voor- en achterplas. Het gebied staat bekend als 't Gooi van Rotterdam dankzij de grote villa's en vele eilandjes met recreatiehuisjes erop. De prachtige entourage van de plas is selfie proof, en kun je op de foto met de Rotterdamse Skyline of de Prinsen molen.

Je bij Geen Boot Wel Varen een gecertificeerde sloep met schipper voor €150,- per uur (minimale huurtijd 2 uur). Aan boord is zit ruimte voor 24 personen rondom de grote salontafel waar je hapjes en drankjes op kunt zetten. Maximaal mogen we 30 personen vervoeren, echter komt de salontafel dan te vervallen. Verder kunnen we afhankelijk van het weer de sloep gedeeltelijk of volledig overdekken, zelfs de zijkanten kunnen worden gesloten door middel van ramen. Tot slot maak je de vaartocht eenvoudig compleet met een van onze arrangementen. Dus, waarom elke keer zelf varen, als je ook eens een boot met schipper kunt huren? 

  Boot huren met schiper in Rotterdam?

  Boek jouw rondvaart in Rotterdam online in enkele simpele stappen.

  Online reserveren 

  Reserveer jouw vaartocht met schipper online via onze website.

  Hapjes & Drankjes 

  Laat ons weten of je gebruik wil maken van onze cateringmogelijkheden.

  Genieten maar!

  15 minuten voor aanvang ligt de kapitein met de sloep voor je klaar. 

  Varen met Hapjes & Drankjes 

  Gekoelde drankjes en lekker hapjes staan voor je klaar aan boord.

  Onze schippers bereiden jouw vaartocht tot in de puntjes voor, zo staat er altijd een koelbox met ijs en glazen voor je klaar. Wil je liever echt een zorgeloos uitje breid dan jouw vaartocht uit met onze cateringopties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gekoelde drankjes voor slechts €17,50 p.p.o.b.v. 2 uur varen. Of een lekker lunch vanaf €21,50. Ook kun je kiezen uit verschillende borrelschalen of zelfs een BBQ!

  Menukaart Catering

  Naast onze catering opties hebben we ook verschillende To Go Tips voor tijdens jouw vaartocht!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Boot huren met kapitein | Open, dicht of overdekt: geschikt voor elk type weer!

  Onze sloep, de Hollander, is gecertificeerd voor maximaal 36 passagiers. Afhankelijk van het weer kan de sloep open, gedeeltelijk overdekt, overdekt of dicht worden gevaren. Hierdoor zit je altijd droog en valt jouw uitje niet in het water. De ruime sloep met een lengte van 10 meter wordt aangedreven door een zuinige dieselmotor en bestuurd door één van onze gezellige kapiteins. Standaard vertrekken we vanaf de Bergse Plas, Weissenbruchlaan, echter kunnen we op verzoeken en indien de agenda dat mogelijk maakt ook vanaf de Rotte of Kralingse Plas vertrekken. Hiervoor betaalt u wel extra voorvaarkosten. Wil jij een boot met kapitein huren? Bekijk dan hieronder onze sloepen!

  Meer informatie over onze sloepen

  boot huren met kapitein

  boot met kapitein

  bootje met kapitein

   

  Tarieven

  Sloep met schipper vanaf €345,- o.b.v. 2 uur varen 

  De 'Hollander' is een grote sloep die wij met schipper verhuren voor €150.- per uur met een minimale afname van 2 uur. 24 personen kunnen comfortabel zitten in deze sloep maar als het moet kunnen we maximaal 36 personen vervoeren, de salon tafel vervangen we dan voor banken. Wil je je eigen drank meenemen dan vragen we €45,- kurkengeld, hiervoor zetten we een grote koelbox met ijs en glazen voor je aanboord. Tot slot heeft de sloep de verplichte SI keuring en benodigde verzekering voor het varen met groepen groter dan 12 personen.

  Groepen tot 12 personen kunnen ook mee varen met onze 12 persoons elektrische aangedreven sloepen, hiervoor betaal je €120.- per uur.

  Hollander met schipper Reserveren

   

  De Hollander Reserveren. 

  Je reserveert de Hollander incl. schipper online via onze website en je rond de reservering af met een betaling. Omdat we begrijpen dat het soms even plannen is met een grote groep geldt alleen voor de Hollander een bedenktijd van 5 dagen, daarna kan de sloep niet meer geannuleerd worden en staat de reservering vast. De kosten voor de Hollander incl. schipper zijn €145,- per uur (minimaal 2 uur) + €45,- kurkengeld (hiervoor krijg je een grote koelbox met ijs en glazen voor je eigen drankjes) 

  Wil je drankjes of hapjes toevoegen aan de vaartocht dan verekenen we het kurkengeld met je bestelling. Geef uiterlijk 10 dagen voor aanvang aan ons of je proviand aan je vaartocht wilt toevoegen. Dit doe je d.m.v. een reply op de boekingsbevestiging. 

  We vertrekken standaard vanaf Winebar Mendoza, weissenbruchlaan 149 3054HG Rotterdam en varen een 2 uur durende vaartocht over de Bergse Voor en achterplas

  Reserveer nu Word lid! Superdeal

  Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

  Reserveer nu