Varen in de Winter

01-11-2021

Ook in de herfst en de winter kun je varen met Geen Boot Wel Varen. Ontdek het vaargebied opnieuw want doordat de blaadjes van de bomen vallen is er een stuk meer te zien. Bekijk alle prachtige kleuren die de natuur in deze tijd van het laat laat zien, of wat dacht te van die vroege zonsondergang. Kortom als jij graag, op een veilig manier, even het huis uit wilt dan is een rondje varen bij uitstek geschikt. Gedurende de herfst en wintermaanden zijn onze sloepen beschikbaar, je kunt vanaf beide locaties, Lombardkade 46 (rotte, centrum Rotterdam) en weissenbruchlaan 149 (Bergse Plassen).

Hou er wel rekening mee dat de sluizen, tussen de Bergse Plas en de Rotte en de Rotte en de Kralingse Plas van 1 november tot en met 31 maart gesloten zijn. Wil je op de Rotte varen, vertrek dan vanaf de Lombardkade 49 | Rotterdam centrum. Wil je op de Bergse Plas varen, vertrek dan vanaf de Weissenbruchlaan 149 | Wine bar Mendoza.  

Vanaf 1 november geldt er ook een aangepast tarief en kun je varen voor slechts €40,- per uur. Reserveer hiervoor je sloep met de volgende kortingscode: HBGBMBQ8Z 

Reserveer nu Word lid! Cadeaubon

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu