In de buurt
Rotterdam

Sloepverhuur
Rotterdam

Wij maken varen in Rotterdam namelijk voor iedereen mogelijk! Zo kun je bij ons kiezen om zelf te varen, maar ook om je te laten varen bij jou in de omgeving. Een boottocht bij Geen Boot Wel Varen is dus voor elke aangelegenheid geschikt, en kan worden uitgebreid met diverse arrangementen en/of spellen op het water. Geen Boot Wel Varen is daardoor met uitstek de leukste sloepverhuur van Rotterdam en omstreken!

Hoe werkt het?

Een sloep huren in Rotterdam?
Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog!

Online reserveren

15 minuten voor aavang zorgen we dat je sloep startklaar aan de steiger ligt

Start de motor

Onze crew neemt de vaarinstructies en vaarkaart met je door!

Trossen los!

We helpen je met de eerste meters of varen een kort rondje met je mee

Onze steigerlocaties

Kies een van de locaties om populaire routes en proviand mogelijkheden te ontdekken.

Bergse Plas | Hillegersberg

Weissenbruchlaan 149 te Rotterdam, klik voor Google maps link

Boot huren in omgeving Rotterdam

In Rotterdam hebben we 2 verschillende steigers. Deze steigers zijn zo gelokaliseerd, dat eenieder in omgeving Rotterdam gemakkelijk een boot kan huren en een prachtige vaarroute kan uitkiezen. Onze eerste steiger ligt aan de Bergse Plas. Deze prachtige locatie leent zich met uitstek voor een dagje varen en is dus ook ontzettend in de trek bij onze klanten. Onze andere steiger ligt aan de Lombardkade, midden in het Centrum van Rotterdam. Via deze steiger kan je met gemak de andere wateren van Rotterdam verkennen, en ben je binnen no-time in het bruisende stadscentrum. Ofwel, voor eenieder wat wils!

Rotte | Rotterdam Centrum

Lombardkade 46 te Rotterdam, klik voor Google maps link

Bereikbaarheid sloepverhuurbedrijf

Een sloep huren in Rotterdam? Geen Boot Wel Varen is precies wat je zoekt. Door de centrale ligging van onze steigers kan eenieder met gemak een boot huren in zijn/haar omgeving. Woon je in de buurt van Prins Alexander, Ommoord, Bergschenhoek, Zevenkamp, Hillegersberg en omstreken? Dan is de steiger gelegen aan de Weissenbruchlaan 149 ideaal te bereiken via de Molenlaan, de Grindweg of eventueel via de A20 (afrit 14 Rotterdam). Woon je in de buurt van Rotterdam-Zuid, Overschie, Krimpen, Ridderkerk of omstreken? Dan is onze steiger gelegen aan de Lombardkade 46 prima te bereiken via de A16 (afrit E25) en de Stadhoudersweg.

Aangezien de steigers onderling ook goed bereikbaar zijn, is de keuze reuze en is er altijd een mogelijkheid om een boot te huren in de buurt!

Sloep 
Huren 

Zo, ga jij binnenkort een sloep huren in Rotterdam? Leuk! Heb je al nagedacht over of je zelf wilt varen of dat je wilt varen met schipper? En, mocht je regelmatig een sloep willen huren in Rotterdam, dan is ons lidmaatschap wellicht ook wel interessant! Ofwel, de keuze is reuze! We zien je graag binnenkort op onze steiger(s)!
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?