Proviand
aan boord

Hapjes &
Drankjes

Samen met onze horeca-vrienden maken we jouw vaartocht helemaal compleet! Ga jij voor een lunch of een heerlijke borrelplank? Vergeet ook de drankjes niet, dat scheelt heel veel sjouwen naar de sloep.

Horeca partners per locaties

Afhankelijk vanaf welke locatie jij gaat varen kun je kiezen uit hapjes en drankjes van verschillende horeca bedrijven. Maak eerst een locatie keuze.

€€

De Rotte Plasticvrij

Gemeente Rotterdam

De Rotte plastic vrij is een initiatief van de Gemeente Rotterdam. Het De Rotte Plastic Vrij team organiseerd regelmatig troeptrim en troepvis dagen en daarvoor lenen wij natuurlijk graag onze boten uit. Wil jij ook meedoen met de troepvis zaterdagen, dan kun je tegen gereduceerd tarief een sloep bij ons huren, dus waar wacht je nog op!

€€

Steiger Bergse Plassen

Winebar Mendoza, Facet eten & Drinken en W.S.V. Aegir | The Sailor

Op de Bergse Plas werken we samen met Winebar Mendoza, zij voorzien de sloepen van een heerlijke borrelplank en natuurlijk drankjes waaronder hun heerlijke wijnen. Je kunt ze los bestellen of per box. Facet Eten en Drinken voorziet vooral de rondvaartsloepen van sloephurenrotterdam.nl van heerlijke hapjes. Van lunch tot borrelplank, de hapjes zijn altijd van uitmuntende kwaliteit! 

Eigen hapjes

Zit jouw favo snackje of drankje er niet tussen of maak je liever je eigen hapjes voor tijdens het bootje varen in Rotterdam. Dan mag je ook je eigen hapjes en drankjes meenemen.
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?