Het mooiste cadeau
is een beleving

Stel je voor: zon op je gezicht, briesje in je haren, en het geluid van kabbelend water om je heen. Dat alles binnen handbereik met onze fantastische cadeaubon voor een onvergetelijk dagje varen! De gelukkige ontvangen kan met de vouchercode zelf de datum en het tijdstip van de vaartocht kiezen.

Een onvergetelijk cadeau!

Klik op de cadeaubon die je wil aanschaffen.
 
Cadeaubon 2 uur varen (€130,-)
Cadeaubon 2,5 uur varen (€162,50)
Cadeaubon 3 uur varen (€195,-)
Cadeaubon 4 uur varen (€240,-)

Bepaal je eigen koers met het grote stuurwiel

Iedereen is welkom, ook je favo huisdier!

Je eigen sloep voor het hele gezin!

Onze sloepen

Huur een sloep in Rotterdam en ontdek de stad vanaf het water. We hebben 2 steigers in Rotterdam, de Bergse Plas bij Winebar Mendoza en de Lombardkade-steiger in het centrum van Rotterdam.  Om je voor te bereiden op een leuke vaartocht hebben we per steiger 3 leuke routes uitgewerkt.

Pay
For
Use

Geen Boot Wel Varen is het alternatief voor iedereen die in en om Rotterdam woont en graag wil varen. Wij zorgen voor ruime, luxe en elektrische aangedreven sloepen die je eenvoudig online reserveert. Een eigen sloep kost al gauw €4.000,- per jaar (€80,- per uur o.b.v. 50 vaaruren per jaar). Doordat je de sloepen met elkaar te deelt bespaar je op de kosten en doordat we elektrische varen denken we ook aan waterkwaliteit en de uitstoot.

Onze ruime sloepen zijn lekker stabiel!

Dancing in the sun!

Tips voor vaartijden

Kralingse Plas

Je hebt met 4 uur voldoende tijd om vanaf de Lombardkade steiger naar de Kralingse Plas te varen! Leg aan bij het strandje en neem een frisse duik. Ook kun je bij Brasserie Woodz en de Schone lei heerlijk lunchen!

Zwoele Zomeravond

Vanaf 2 uur varen geniet je van zwoele zomeravonden op de Bergse Plas, haal een frietje bij de Frietboutique, een pizza bij Mona-Lisa of Sushi bij Kyoto! Gekoelde drankjes kun je bij het reserveren van de sloep al bestellen.
Sloep huren op de Rotte in Rotterdam met Geen Boot Wel Varen

Ontdek de Rotte

Een vaartocht over de Rotte duurt 2 tot 6 uur. Dit is de rivier die Rotterdam z’n naam heeft gegeven. De rivier meandert statig door het lager gelegen landschap, langs de oever staan de oude dijkhuizen en imposante villa's
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?