Rotterdam,
van bron tot dam

Er-vaar
Rotterdam

Je vindt onze sloepen midden in de stad naast de Binnenrotte, Markthal en de Meent, aan de Lombardkade 46. Vaar jij de Rotte af naar de Rottemeren of neem je een frisse duik in de Kralingse Plas? Maak je vaartocht compleet met de hapjes en drankjes van restaurant Mangiare of Brouwerij Noordt

Routes vanaf de Lombardkade

Raak jij liever niet verdwaald? Kies dan een van onze routes, de vaarkaart vindt je in de sloep je hebt alleen de vaarknooppunten nodig om een route te varen.

Kralingse Plas

Huur de sloep 3 uur en vaar door de sluis de Kralingse Plas op. Het gebied staat ook bekend als ’t Central Park van Rotterdam door z’n groene entourage en de skyline. Of doe een drankje bij een van de restaurantjes aan het water.

Ontdek de Rotte(meren)

Vanaf 2 tot 6 uur heb je al voldoende tijd  om de rivier die Rotterdam z’n naam heeft gegeven te ontdekken. Vaar langs de oude dijk woningen afgewisseld door imposante villa’s. (2,5 uur tot de Irene brug, 4 uur tot Oud Verlaat, 6 uur tot de Rottemeren)

Bergse Plassen

Boek de sloep minimaal 4 uur en je hebt voldoende tijd om via de sluis de Bergse Plas op te varen. De sluis is in het weekend of op warme dagen erg druk, om te voorkomen dat je lang ligt te wachten raden we deze route dan af.

Delfshaven

Ontdek het historische Delfshaven, bij een vaartijd van minimaal 4 uur. Je vaart je het Noorderkanaal af, langs de Van Nelle fabriek om in Delfshaven te komen. Tip, combineer je vaartocht met een lunch bij de Machinist.

Hapjes & Drankjes

Maak je vaartocht compleet met het heerlijke proviand van Restaurant Mangiare, 't Vlaamsch Broodhuys of Brouwerij Noordt.

Om je
vingers bij
af te likken

Maak je vaartocht helemaal compleet met de heerlijke hapjes en drankjes van Restaurant Mangiare of Brouwerij Noordt. Na ongeveer 5 minute varen meer je aan aan de Zaagmolenkade en haal je de Verse hapjes en gekoelde drankjes zelf op.
Varen in Rotterdam op de Rotte

Varen op de Rotte vanaf onze steiger aan de Lombardkade.

Ontdek de Rotterdam vanaf het water en vaar over de rivier die de stad z'n naam heeft gegeven

Over deze locatie

Denk aan onze buren

Naast onze steiger en langs het water wonen en recreëren ook andere mensen. Daarom vragen we je nu alvast om hier rekening mee te houden op en rondom de steiger geen muziek af te spelen of ander (geluids) overlast te veroorzaken. 

Borrelen in de stad

Onze favoriete hotspots in rotterdam zijn Bar Pepito, Café Pol en wijnbar Jansen en van Dijk. Alle 3 op loopafstand en een menukaart met lekker hapjes. Reserveer van te voren even als de groep erg groot is zodat er een plekje voor je is.

Plastic Vissen in Rotterdam

Helaas ligt er nog steeds veel vuil in het water, samen met initiatieve van de Gemeente Rotterdam en Plastic Whale werken we aan een schonere Rotte. Wil jij ook een bijdrage hieraan leveren tijdens je vaartocht neem dan contact met ons op! 
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?