Ontdek Rotterdam
vanaf het water

Uitjes op
het water

We denken graag met je mee met het organiseren van jouw bedrijfsuitje in Rotterdam. Of je nu opzoek bent naar een teambuilding in Rotterdam of heb je sloepen nodig voor een event. We kennen de Rotterdamse wateren op ons duimpje dus we hebben zo een leuk voorstel voor dagje uit.

Onze sloep arrangementen

Kies een van de locaties om populaire routes en proviand mogelijkheden te ontdekken.

Zelf organiseren

Zelf varen of een vaartocht met schipper?

Wil je zelf een bedrijfsuitje, teambuilding, vergadering of feestje organiseren op of om het water? We denken graag met je mee, we kennen alle leuke hotspots rondom het vaargebied. Neem contact met ons op om een voorstel te ontvangen. Je kunt zelf varen met onze luxe 12 persoons sloepen of kies je toch voor een zorgeloze vaartocht met schipper van onze partner sloephurenrotterdam.nl. 

Vanaf

€265,-

per sloep

Sloepenspeurtocht

Ontdek de geheimen van de Bergse Plas

Ontdek de Bergse Plassen met onze sloepenspeurtocht, je kunt deze met 1 boot varen maar het leukste is natuurlijk wel om met meerdere teams het water op te gaan. Je kunt tot en met 120 personen tegelijk het water op! Wil je voor of na de vaartocht een Borrel of BBQ, combineer je vaartocht met een borrel of dinner bij Lommerijk of Facet eten & drinken.

Vrijmibo

Zelf varen of een vaartocht met schipper?

Hebben jullie iets te vieren? of wil je gewoon gezellig bijkletesen met je collega's of vrienden? Dan is een Borrelboot in Rotterdam precies wat jij zoekt! Wil je zelf varen met een luxe 12 persoons sloep of met een sloep met schipper (via: sloephurenrotterdam.nl). Je mag zelf hapjes en drankjes meenemen maar je kunt ook gebruik maken van onze catering mogelijkheden, samen met onze horecapartners zorgen we dat het jouw aan niks ontbreekt tijdens je Vrijmibo in Rotterdam!

Vanaf

€265,-

per sloep

Sloepen Rally

Ontdek de Rotte vanaf de Lombardkade

Vaar vanaf de Lombardkade over de Rotte met onze sloepen rally. Nee, dit is geen snelheids rally maar we testen wel team scherp genoeg is om binnen de tijd de vraag te beantwoorden? Combineer je vaartocht met een drankjesbox en borrelplank om de vaartocht helemaal af te maken. We hebben 4 sloepen aan de Lombardkade liggen en kunnen maximaal 48 personen tegelijk laten varen vanaf deze locatie. Voor grotere groepen adviseren we om te vertrekken vanaf de Bergse Plas. 

De sloep

Onze ruime, luxe, elektrische aangedreven, 12 persoons sloepen zijn voorzien van een grote buiskap, kussens en een stuurwiel.

Clean
Up

Lever tijdens de vaartocht een bijdrage aan een schoner Rotterdam, op verzoek leggen we aan boord van iedere sloep hebben we een grijper, schepnet en een vuilniszak. Kom je onderweg afval tegen in het water kun je dit makkelijk uit het water halen!

Help jij ons ook mee het Rotterdamse water plastic vrij te maken?
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?