Het leukste uitje
op het water!

Stel je voor: zon op je gezicht, briesje in je haren, en het geluid van kabbelend water om je heen. Dat alles binnen handbereik met onze fantastische cadeaubon voor een onvergetelijk dagje varen! De gelukkige ontvangen kan met de vouchercode zelf de datum en het tijdstip van de vaartocht kiezen.

De sloepenspeurtocht

De sloepenspeurtocht brengt je langs alle leuke of bijzondere plekjes van het vaargebied. Jullie creativiteit, teamwork en navigatievaardigheden zorgen ervoor dat jullie als team de meeste punten verzamelen.

Het programma bestaat uit een introductie van 30 minuten, hierin verdelen we de groep in teams van maximaal 12 personen, leggen we uit hoe de speurtocht werkt en geven we vaarinstructies aan de schippers. Vervolgens wordt er 2 uur varen en rijken we een kleine prijs uit aan het winnende team.

Maak jullie (bedrijfs)uitje in Rotterdam compleet met een lunch, borrel of dinner. Vaar je vanaf de Bergse Plas dan zijn onze tips Gauchos aan de Plas, Facet eten & Drinken, W.S.V. Aegir | The Sailor en Lommerrijk. Bij een vaartocht vanaf de Lombardkade zijn Café Pol, Café van Zanten en Wijnbar Jansen onze favoriete plekkenLists are cool

Bij aankomst verdelen we de groep in teams van maximaal 12 personen per sloep. Ieder team benoemt een Stuurman, om de sloep te besturen en een team-kapitein die samen met de stuurman de sloep naar het volgende punt moet navigeren.

De speurtocht kan vanaf de steiger aan de lombardkade 46 , Rotterdam Centrum en vanaf de Winebar Mendoza worden gestart. Optioneel kunnen proviand van Winebar Mendoza of Mangiare voor jullie aan boord zetten.

Prijsopbouw van de sloepenspeurtocht 12 pers.

Sloep & Speurtocht: 30 minuten inschepen en instructies + 120 min varen
  • €265,- Toeslag omvaren, indien nodig: €85,-
Gekoelde Drankjes aan boord
  • Box wijn & Bier: €150,-.
  • Box Wijn: €140,-
  • Box frisdrank: €75,-.
Hapjes aan boord
  • 4 pers. Borrelplank Mendoza: €36,50
  • 4 pers. Borrelplank Mangiare: €38,50
  • Borrelplank, 40 amusehapjes Facet: €55,-

Aanvraag indienen

We gaan graag voor je aan de slag met een voorstel, offerte of reservering.

Varen met
Schipper?

Wil je liever een zorgeloze en ontspannen vaartocht voor je vrienden, familie of collega’s organiseren ga dan voor een sloep met schipper van sloephurenrotterdam.nl, ons andere label waar we onze grotere sloepen ‘de Hollander’, voor max 30 pers. en ‘de Papillon’, voor max 20 pers.

Maak je uitje eenvoudig compleet met onze buren!

Neem contact op met onze buren om je vaartocht compleet te maken met een lunch, borrel of BBQ. We hebben geen arrangementen met ze dus neem zelf even contact met ze op.

Lommerijk

+ €125,- per sloep toeslag
Start en stop de speurtocht vanaf de privé steigers van lommerrijk aan de Bergse Achterplas en combineer de speurtocht met een bijeenkomst in een van de zalen of bowlen bij Dok99. Neem contact op met Lommerijk voor de mogelijkheden.

W.S.V. Aegir | The Sailor

+ €125,- per sloep toeslag
Vanaf het terras en de steigers van The Sailor bij W.S.V. Aegir start je de speurtocht. De haven locatie leent zich perfect voor een nautische borrel of BBQ. Het uitzicht over de plas is fantatische. Je moet wel lid zijn van de vereniging om hier een aanvraag in te dienen.
Sloep huren op de Rotte in Rotterdam met Geen Boot Wel Varen

Facet eten & Drinken

Geen toeslag 
Facet is misschien we de gezelligste locatie in Hillegersberg voor een lunch, borrel of dinner met je groep. Daarnaast hebben ze ook nog eens een fantastische keuken voor allerlei lekkerhapjes. Neem hier contact met ze op!
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?