't Central park
van Rotterdam

Kralingse
Bos

De speeltuinen, het strand en het Fun Forrest: het Kralingse bos heeft het allemaal! Kunnen de kinderen inmiddels beter varen dan jijzelf? En weet je niet meer hoe je ze kunt vermaken? Vaar dan naar de grote speeltuin in het Kralingse bos. Deze is gelegen net achter het strand, en beschikt over een kabelbaan, schommels en een glijbaan waar kinderen al hun energie kwijt kunnen!

Uitgekeken in de speeltuin? Geen paniek! Het Kralingse Bos beschikt namelijk ook over een gratis speeltuin. In dierentuin De Kraal wonen diverse dieren, zoals geiten, schapen, varkens, pauwen en knaagdieren. En, je kunt hier ook terrecht voor een kinderfeestje in Rotterdam! Hoe leuk is het om een vaartocht hiermee te combineren?!

Wil je liever een actiever feestje? Kijk dan eens bij Fun Forrest en kies uit een van de 8 verschillende klimparcours! Je kunt per boot de kralingse plas goed bereiken!

Is jouw groep groter dan 12 personen, en kan je daarom niet zelf varen naar deze locatie? Geef dit dan gerust even bij ons aan. Wij varen je graag naar fun Forrest of de dierentuin in Kralingen met onze grote sloep met schipper.

De sloep

Onze ruime, luxe, elektrische aangedreven, 12 persoons sloepen huur je al vanaf €65,- per uur (min 2 uur + €250,- borg)
Maar zijn in combinatie met één van onze lidmaatschappen het perfecte alternatief een eigen sloep

Ay Ay
Kapitein!

Huur een luxe elektrische sloep in Rotterdam voor maximaal 12 personen. En geniet zonder het geronk van een brandstof motor van de natuur of gezelligheid aan boord. De sloep is voorzien van een comfortabel kussenset en gemakkelijk te besturen met het grote stuurwiel en boegschroef. De grote buiskap beschermt je tegen zon, wind of regen. Je mag de sloep besturen zonder vaarbewijs. Vaar je voor het eerst bekijk dan wel even onze instructievideo.

Hoe werkt het?

Een sloep huren in Rotterdam? Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog!

Online reserveren

15 minuten voor aavang zorgen we dat je sloep startklaar aan de steiger ligt

Start de motor

Onze crew neemt de vaarinstructies en vaarkaart met je door!

Trossen los!

We helpen je met de eerste meters of varen een kort rondje met je mee

Nieuws

De laatste nieuwtjes over het sloep huren in Rotterdam, lees alle laatste info over het vaargebied of over leuke activiteiten op of langs het water!
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?