Vandaag
nog varen?

Boek
Simpel
& Snel

Ontdek Rotterdam vanaf het water en zie de stad even door andere ogen. Daarnaast is het op hete dagen een stuk beter vol te houden op het water dan aan wal. Zie jij jezelf vandaag nog varen over de Rotte, de Maas, de Kralings plas of de Bergse plassen? Reserveer last minute een elektrische sloep online bij Geen Boot Wel Varen!

Hoe werkt het?

Een sloep huren in Rotterdam? Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog!

Online reserveren

15 minuten voor aavang zorgen we dat je sloep startklaar aan de steiger ligt

Start de motor

Onze crew neemt de vaarinstructies en vaarkaart met je door!

Trossen los!

We helpen je met de eerste meters of varen een kort rondje met je mee

De sloep

Onze ruime, luxe, elektrische aangedreven, 12 persoons sloepen huur je al vanaf €65,- per uur (min 2 uur + €250,- borg)
Maar zijn in combinatie met één van onze lidmaatschappen het perfecte alternatief een eigen sloep

Vandaag
nog varen?

Geen Boot Wel Varen maakt het voor iedereen mogelijk om last minute door Rotterdam te varen. Huur bij ons een elektrische sloep of fluisterboot en vaar zelf over de Rotterdamse wateren. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis en graag het pittoreske Delfshaven wilt bekijken of liever vaart over de Maas tussen de moderne architectuur. In de omgeving van Rotterdam kan het allemaal, je bent helemaal vrij om te kiezen welke tocht jij het liefst wilt maken. Wij hebben 2 steigers, gelegen aan de Bergse Plas en aan de Rotte in het centrum van Rotterdam. De Bergse plas is een prachtig vaargebied, onderverdeeld in zo’n tweehonderd kleine, losse eilandjes. Hierdoor zijn er talloze kanaaltjes, waarbij het elke keer weer een verrassing is wat er bij de volgende bocht te zien. Geniet van het prachtige uitzicht en de Hollywood-waardige miljoenen villa’s langs de waterkant.

Laste minute
boot huren
in Rotterdam

Liever opstappen bij onze andere steiger aan de Rotte? Geen probleem! Maak een mooie vaartocht over de rivier de Rotte, deze staat niet voor niets bekend als de ‘vaarweg van Rotterdam’. De meeste kleine plezierboten varen hier om de drukke Nieuwe Maas te vermijden. Met de hoogbouw van Rotterdam op de achtergrond, langs de pittoreske huizen, oude sluizen en historische molens, is varen over de Rotte een beleving. Nog niet overtuigd? Wij hebben nog diverse vaarroutes voor je uitgestippeld, zodat jij alleen maar kunt genieten tijdens jou last minute boottocht bij Geen Boot Wel Varen!

Boot met schipper huren

Naast onze verschillende vaarroutes in Rotterdam is er ook de mogelijkheid om te varen met een kapitein. Met onze ervaren schipper, kun jij optimaal genieten en relaxt rondvaren in en door Rotterdam. Onze gezellige schippers bereiden de vaartocht voor en nemen al jouw zorgen uit handen tijdens jouw unieke dagje uit. Geen Boot Wel Varen maakt van jouw dagje op het water een echt succes! Je kunt de boottocht nog wat luxer maken met onze catering en arrangementen.
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?