Ontdek Rotterdam
vanaf het water

Welkom
aan boord

Wil jij een sloep huren met schipper in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.. Je kunt met ons varen vanaf €345,- o.b.v. 2 uur varen inclusief koelbox ijs en glazen en er is natuurlijk een speaker aan boord. Wil je niet alle hapjes en drankjes naar de sloep sjouw, maak je vaartocht dan helemaal af met ons cateringmenu.

Hoe werkt het?

Een sloep huren in Rotterdam? Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog!

Online reserveren

15 minuten voor aavang zorgen we dat je sloep startklaar aan de steiger ligt

Start de motor

Onze crew neemt de vaarinstructies en vaarkaart met je door!

Trossen los!

We helpen je met de eerste meters of varen een kort rondje met je mee

Sloepen & Locaties

We varen met 2 verschillende sloepen vanaf 2 populaire locaties. De Hollander (max 36 pers. / 25 zitplaatsen) vertrekt Vanaf Winebar Mendoza, in hillegersberg aan de Bergse Plas. Vanaf de Lombardkade varen we met de Papillon (max 20 pers. over de Rotte of vanaf 3 uur varen richting de Kralingse plas.

Hollander 

Opstaplocatie: Winebar Mendoza, weissenbruchlaan 149

Aan boord kunnen 25 personen zitten, en  kan volledig overdekt worden en heeft een grote salon tafel. Vanaf Winebar Mendoza varen we de Bergse Plas in Hillegersberg rond, dit kan al vanaf 2 uur. In het weekend gaan we niet de sluis door de rotte op. Dit kan alleen van ma t/m vrij bij 3 uur vaartijd. 

Routes vanaf de Lombardkade

Opstaplocatie: Rotterdam centrum, Lombardkade 46

De Papillon biedt ruimte aan maximaal 20 personen, de sloep kan volledig worden overdekt en in het midden staat een grote tafel! Standaard varen we over de Rotte, maar vanaf 3 uur varen kunnen we ook de Kralingse Plas op. 

Zelf
Varen

Wil je liever zelf varen, zonder vaarbewijs? Boek dan een de luxe Geen Boot Wel Varen sloep voor maximaal 12 personen. De sloepen kunnen voor 1/3 overdekt worden en hebben een luxe kussenset en een groot stuurwiel. Op de steiger legt onze crew uit hoe je de sloep ontspannen en veilig bestuurd.

Sloep huren Rotterdam is onderdeel van Geen Boot Wel Varen.

Hapjes & Drankjes aan boord.

Samen met onze vrienden van Winebar Mendoza, Facet eten en drinken, Mangiare en ’t Vlaamsch Broodhuys zorgen we ervoor dat het tijdens je vaartocht aan niets ontbreek!

?

Hapjes aan boord. 

Bergse Plas, via: Mendoza of Facet.
Lombardkade, via: Vlaamsche Broodhuys of Mangiare

Ga je voor een heerlijke lunch, borrelplank of ga jij voor een unieke vaartocht met BBQ (alleen vanaf de Bergseplas i.c.m. de Hollander.

Vanaf

€140,-

Drankjes Box

Laat onze schippers alvast gekoelde drankjes voor je aan boord zetten. Dat scheel een hoop sjouw werk!

Drankjesbox bestaan uit wijn, bier of fris i.c.m. water. en zijn beschikbaar vanaf €145,- per box en bevatten ± 40 (alcoholische consumpties)

Over onze rondvaarten

Andere opstaplocaties

Tuurlijk kunnen we je ook ergens anders ophalen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via office@geenbootwelvaren.nl geef ook alvast de datum en het tijdstip aan ons door.

Muziek op de sloep

De sloepen varen standaard met een speaker waarom achtergrond muziek op afgespeeld mag worden. Dit is een belangrijk omdat we geen geluidsoverlast willen veroorzaken tijdens de vaartocht.

Ik moet plassen

De Route over de Bergse Plas of naar de Kralingse Plas biedt de mogelijkheid om tijdens de vaartocht bij de lokale horeca naar het toilet te gaan. Bij een vaartocht over de Rotte is deze mogelijkheid er helaas niet.
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?