De Boulevard
van Nesselande

Nesselande

De boulevard van Nesselande staat bekend als het Monaco van Rotterdam. Het aanzicht van deze plek doet je bijna vergeten dat je in Nederland bent. Vanaf de Rottemeren heb je goed zicht op de Skyline van deze Rotterdamse wijk. Rotterdams? Ja, in 1995 is de polder inclusief buurtgenootschap Groeneweg overgedragen aan de Gemeente Rotterdam t.b.v. de bouw van de Vinnexwijk Nesselande.Wil jij varen langs Nesselande of de Zevenhuizerplas ? Bekijk hier dan onze opstaplocaties!

Hoe werkt het?

Een sloep huren in Rotterdam? Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog!

Online reserveren

15 minuten voor aavang zorgen we dat je sloep startklaar aan de steiger ligt

Start de motor

Onze crew neemt de vaarinstructies en vaarkaart met je door!

Trossen los!

We helpen je met de eerste meters of varen een kort rondje met je mee

Varen in Nesselande

Op de Zevenhuizenplas mag alleen elektrisch of met spierkracht gevaren mag worden. Ondanks dat onze sloepen elektrisch aangedreven zijn is het helaas niet mogelijk om de zevenhuizenplas op te varen, omdat er geen water verbinding met de Rotte is. Doordat de plas afgesloten is zou een rondje over de plas ook maximaal een uurtje duren, en is het vooral leuk om hier te dobberen. De Zevenhuizenplas is heel erg diep, en daarom populair bij duikers. Ook vindt je er project7, een waterskiekabelbaan en wordt er veel gewindsurft op de plas. En het strand in Nesselande is een geliefde plek voor de Rotterdammers. Pas wel op als je gaat zwemmen, buiten de gemarkeerde gebieden kan dit erg gevaarlijk zijn.

Boothuren in de buurt van Nesselande

Woon je in de buurt van Nesselande en wil je graag een sloep huren? Dat kan! Geen boot Wel Varen heeft twee eenvoudig bereikbare steigers, met de metro zit je zo in het centrum van Rotterdam waar je vanaf de Lombardkade met de sloep richting de Rottemeren, of de bergse of kralingse plas kunt varen. En met de fiets of auto ben je in met 20 minuten bij onze steiger in Hillegersberg aan de Bergse Plas. Het advies is om een sloep te huren voor 4 uur vanaf de lomabardkade en voor 5 uur vanaf de bergse plas. Vanaf de Bergse plas moet je ook een sluis door, let hierbij op de langere wachttijd op warme dagen en op de openingstijden.

Sloep 
Huren 

Wil jij een bootje huren in de buurt van Nesselande? Huur dan nu een sloep bij Geen Boot Wel Varen in Rotterdam. Onze elektrische sloepen zijn milieuvriendelijk en muisstil. Zo kunnen jij, jouw vrienden en het milieu genieten van een overheerlijke vaartocht. 

Hotspots

  • Cafe Oud Verlaat
  • De Strandgaper
  • Brasserie de blokhut
  • Lake 7 
  • Eurofun
  •  
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?