Fluisterboot huren
in Rotterdam

Sttt...
Stille sloepverhuur

Zin om het water op te gaan en wil je daarvoor een fluisterboot huren? Geen Boot Wel Varen biedt dé perfecte oplossing voor alle mensen in en om de omgeving va Rotterdam die graag willen varen, maar niet de hoofdprijs willen betalen voor aanschaf en onderhoud. Zo zorgen wij voor luxe, ruimte en goed werkende sloepen die je gemakkelijk reserveert. Hiermee is alles aanwezig om jou een onvergetelijk wateravontuur te geven. Met onze fluiterboten bieden we jou de mogelijkheid om de prachtige Rotterdamse vaargebieden zelf te ontdekken, en geloof ons, dit zijn er nogal wat! Oftewel, genoeg om te ontdekken. Daarnaast kun je ook er ook voor kiezen om te varen met een schipper. Ontdek de natuur opnieuw wanneer je een fluisterboot huurt bij Geen Boot Wel Varen. Dus, wat houd je nog tegen? Kom varen in Rotterdam en ontdek al onze favoriete hopots.

Hoe werkt het?

Een sloep huren in Rotterdam?
Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog!

Online reserveren

15 minuten voor aavang zorgen we dat je sloep startklaar aan de steiger ligt

Start de motor

Onze crew neemt de vaarinstructies en vaarkaart met je door!

Trossen los!

We helpen je met de eerste meters of varen een kort rondje met je mee

Onze steigerlocaties 

Kies een van de locaties om populaire routes en proviand mogelijkheden te ontdekken.

Bergse Plas | Hillegersberg

Weissenbruchlaan 149 te Rotterdam, klik voor Google maps link

Wat is een fluisterboot?

Een fluisterboot is eigenlijk een andere naam voor een elektrische sloep. Hiermee wordt bedoeld dat de boot wordt aangedreven door een elektromotor. Onze fluisterboten varen dus geheel elektrisch, waardoor we een positieve bijdrage leveren aan een schonere omgeving. Naast het milieuvriendelijke voordeel, zijn de boten ‘fluisterend’ stil wanneer ze varen én zeer onderhoudsvriendelijk. Zo hoef je ook niet te tanken, want de accu zorgt voor genoeg uren aan vaarplezier.

“Varen met onze fluisterboten is niet moeilijk door onze instructies en regels. Hierdoor heb je het snel onder de knie.”

Rotte | Rotterdam Centrum

Lombardkade 46 te Rotterdam, klik voor Google maps link

Fluisterboot huren Zuid-Holland

Ben jij van plan om binnenkort een fluisterboot te huren in Zuid-holland? Wanneer je een fluisterboot huurt bij Geen Boot Wel Varen, kun je gebruik maken van verschillende op- en afstaplocaties in en rondom Rotterdam.

Een elektronisch sloep is een perfect middel om een heerlijk dagje te varen door de prachtige Rotterdamse vaargebieden. Varen met een fluisterboot is dan ook extra genieten. De fluisterboot kent vele voordelen, zo bieden onze boten genoeg ruimte, zijn zij nagenoeg geluidloos én ontzettend makkelijk te besturen Ook voor de mensen die willen varen zonder vaarbewijs. Omdat niet alle vaarroutes zijn bedoeld voor boten met een motor, kun je daarentegen met een boot van Geen Boot Wel Varen juist wél op plekken komen waar je normaal gesproken niet met een motorboot mag komen. Hoe gaaf is dat?

Fluisterboot

Voor onze fluisterbootverhuur in Rotterdam gebruiken we ruime, luxe en elektrisch aangedreven sloepen. Zoals je ziet is het goed vertoeven op onze sloepen voor maximaal 12 personen. Met een volle accu kun je wel 12 uur varen

Sloepverhuur
locaties
Rotterdam

Door onze opstapssteigers in Rotterdam kun je direct genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Er is altijd een fluisterbootverhuur locatie beschikbaar in Rotterdam. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Wacht niet te lang en maak vandaag nog een reservering! De vaarkaart bestaat uit de Rotte(meren), Bergse Plas en de Kralingse Plas. Ook mag je vanaf het Noorderkanaal doorvaren tot aan de Schie. Uitsluitend zeer ervaren schippers mogen de Schie op, let goed op want hier varen ook grote binnenvaartschepen. Het is niet toegestaan om Schiedam binnen te varen, de Coolhaven in te varen en de Nieuwe Maas op en tot slot mag je ook niet de Hennipsloot in t.h.v. de Rottemeren

© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?