Wijn is als water
gevuld met zon

't Gooi van 
Rotterdam

Je vindt onze sloepen aan het terras vanWinebar Mendoza | Gauchos aan de plasaan de Weissenbruchlaan 149. Combineer je vaartocht met een Lunch of Borrel op het terras van Mendoza of reserveer een tafel  voor een heerlijk dinner bij Gauchos aan de plas. Je maakt het sloep huren in Rotterdam helemaalcompleeet met de heerlijke hapjes en drankjes van Winebar Mendoza.

Routes vanaf de Bergse Plas

Waar vaar jij heen? Blijf je lekker dobberen op de Plas of ga je de sluis uit (minimaal 4 uur vaartijd nodig) en de Rotte op? 

Bergse Plas

Vaar in 2 uur een rondje over de prachtige Bergse Voor- en Achterplas, of dobber meerdere uren rond en geniet van je eigen terras midden op de plas! Een ding is zeker, hier kun je de sfeer van het gegoede leven proeven! 

Ontdek de Rotte(meren)

Vanaf 4 uur heb je al voldoende tijd om via de sluis de Rotte op te varen. Ontdek de rivier die Rotterdam z’n naam heeft gegeven en  vaar langs oude dijk woningen afgewisseld door imposante villa’s. (4 uur tot de Irene brug, 5 uur tot Oud Verlaat, 6 uur tot de Rottemeren)

Kralingse Plas 

Boek de sloep minimaal 4 uur en je hebt voldoende tijd om via de sluis naar de Kralingse Plas op en neer te varen. Je passeert 2 sluizen en je moet dus 4x schutten voordat je weer terug bent, daarom moet je op warme dagen wel even geduld hebben. 

Delfshaven

Ontdek het historische Delfshaven, bij een vaartijd van minimaal 5 uur. Je vaart je het Noorderkanaal af, langs de Van Nelle fabriek om in Delfshaven te komen. Tip, combineer je vaartocht met een lunch bij de Machinist. Je passeert 2 sluizen op deze route. 

Hapjes & Drankjes van Winebar Mendoza 

Maak het sloep huren op de Bergse Plas helemaal compleet met een heerlijke borrelbox ( 2- 4 pers  €35,50 p.s) of drankjesbox met wijn e.o bier (v.a. €149,-) je kunt de drankjes ook los bestellen bij het maken van je reservering.

Om je
vingers bij
af te likken

Maak je vaartocht helemaal compleet met de Picada's of argentijnse borrelplank  en heerlijke wijnen van Winebar Mendoza. Je reserveert dit proviand eenvoudig online bij het reserveren van de sloep. Wil je precies weten er wordt aangeboden, bekijk dan hun menukaart. 
Huur een luxe sloep met heerlijke hapjes en drankjes vanaf Winebar Mendoza

Huur een luxe sloep met heerlijke hapjes en drankjes vanaf Winebar Mendoza.

Samen met Mendoza zorgen we ervoor dat jouw hapjes en drankjes voor je klaar staan op de sloep.

Over deze locatie

Borrelen bij Mendoza

 Je bent van harte welkom bij Winebar Mendoza. De bar is dagelijks van 12:00  geopend. Van ma t/ do kunnen kleine groepen een reservering maken voor een lunch of borrel voor of na de vaartocht. Vrijdag en zaterdag wordt helaas niet gereserveerd. 

Gauchos aan de Plas

Combineer je vaartocht met een dinner bij Gauchos aan de Plas, reserveer wel even want het is vaak erg druk! Voor een lunch, drankjes of tappas hapjes kun je terecht bij Winebar Mendoza. Het terras aan de Bergse Plas is een van de mooiste van Rotterdam. 

Denk aan onze buren

Naast onze steiger en langs het water wonen en recreëren ook andere mensen. Daarom vragen we je nu alvast om hier rekening mee te houden op en rondom de steiger geen muziek af te spelen of ander (geluids) overlast te veroorzaken. 
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van de Kar

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Reserveer nu!

Word lid

Superdeal

Kies je startlocatie

Zelf varen tot maximaal 12 personen of laat jij je toch liever door een schipper rondvaren? 

Bergse Plas
vanaf Winebar Mendoza
Rotte
vanaf de Lombardkade
Liever varen
met een schipper?